Investment Summit

Elk voorjaar komen de belangrijkste spelers uit de financiële wereld naar de Investment Summit in Zaventem, ofwel de hoogmis van vermogensbeheerders in België. Meer dan vijftig beleggingsmaatschappijen uit alle windstreken willen er hun verhaal kwijt. Op het event lopen tientallen journalisten rond, maar dat betekent niet automatisch dat ze ook naar je verhaal luisteren.

De Investment Summit zetten we steevast in de communicatieagenda van de assetmanagers onder onze klanten. Omdat geloofwaardigheid iets is wat tijdens dit soort summits zeker opgebouwd kan worden. Maar als er financiële instellingen op dezelfde vierkante meter hun waar willen verkopen, is het zaak om op te vallen. Wie een journalist wil teasen, moet een verhaal te vertellen hebben. En ja, ook opvallen. Maar het moet wel relevant blijven. Geen commercieel praatje, maar een verhaal met een visie. 

Samen met onze klanten gaan we op zoek naar nieuwswaardige informatie. Dat kunnen trends zijn, maar evenzeer cijfers of sterke opinies. Zeker in volatiele tijden moet je je als financiële speler durven uitspreken over bepaalde thema’s, zonder daarbij kost wat kost de controverse op te zoeken. Zo win je niet alleen het vertrouwen van opiniemakers en journalisten, je bouwt ook op een waardevolle manier aan je reputatie. 

Jouw experts

Discover our service

Back to top