Dit gooien we in de strijd.

Media Relations

We pitchen je financiële verhaal bij de juiste journalist en op het perfecte moment. Omdat we zelf uit de journalistiek komen, hebben we met elke redactie van alle media persoonlijk contact. En weten we wat ze willen.

Reputation management

Bouw samen met ons aan een stevige en geloofwaardige financiële reputatie. Zodat je sterk staat, en de juiste stakeholders bereikt. Onze ambitie is duidelijk: je krachtig profileren. Als organisatie, expert of als werkgever.

Financial expertise

Financiële communicatie is een vak apart. Wij zetten onze sterktes in om jouw resultaten, jaarcijfers of outlooks extra slagkracht te geven. Door je verhaal nieuwswaardig aan te pakken, en creatief vorm te geven.

Digital communication

Je financiële verhaal in de online pers? Soms trekken we zelfs énkel de digitale kaart. Met een expertenhub, socialmediavideo of online newsroom bijvoorbeeld. Want ook digitaal denken is deel van ons DNA.

Crisis communication

Bereid je voor op een onverwachte gebeurtenis of (financiële) crisis met een crisiscommunicatieplan, door één van onze opleidingen te volgen of advies in te winnen. Ook in het oog van de storm zijn we er om je te helpen.

Training and coaching

Maak je klaar voor contacten met de (financieel-economische) media door de kneepjes van het vak te leren bij iemand die er alles van kent. Het merendeel van onze medewerkers komt uit de journalistiek. We verklappen je met plezier onze tips.

Back to top