Training and coaching

De kneepjes van het vak leren? Dat doe je bij iemand die het klappen van de zweep kent. Het merendeel van onze medewerkers komt uit de journalistiek. We bereiden je dan ook met plezier voor op contacten met de media. Elk jaar coachen we meer dan 100 bedrijfsleiders, overheden, beleidsmakers, woordvoerders en organisaties. 

Cameratraining

Geef je binnenkort een interview op tv? Of figureer je in een bedrijfsvideo? Wij leren je de juiste technieken om sterk voor de camera te staan. Uitgerust als een nieuwsploeg – mét cameraman – leren we je om je verhaal helder te formuleren. Zodat straks de juiste boodschap uitgezonden wordt.

Mediatraining

Hoe ga je om met journalisten? Wat zijn de valkuilen bij contact met de pers? Hoe maak je nieuws van je organisatie of je expertise? We verklappen je de ins en outs van het medialandschap. En leren je efficiënt te communiceren met de pers.

Training public speaking

Praat je straks voor een grote groep collega’s, investeerders of klanten? Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je er stáát. En die nemen wij graag voor onze rekening. Inhoudelijk – tekst en beeld – maar ook als het over je présence gaat.

Socialmediatraining

Je bedrijf profileren op sociale media is een vak apart. Nadat we bekijken hoe jouw organisatie het er vandaag vanaf brengt, focussen we tijdens onze socialmediatraining op tips en verbeterpunten. Zowel inhoudelijk als strategisch.

Crisiscommunicatietraining

Omgaan met de media in het heetst van de strijd: hoe doe je dat? Door tot in de puntjes voorbereid te zijn. Tijdens deze training leggen we je het vuur aan de schenen. Alsof je een echte crisis doormaakt. Het resultaat is dat je bedrijf straks sterker staat als het ondenkbare toch zou gebeuren.

Let’s work Together

Back to top