Media Relations

Je financiële of bedrijfscommunicatie sturen we niet zomaar uit. Nee, we zoeken de juiste journalist, en overtuigen die met inhoud, cijfers en expertise. En dat op het perfect getimede moment. Dat we in een vorig leven allemaal journalist of media-expert waren, is daarbij natuurlijk een troef. We weten wat de media willen – en wat niét – en spreken dezelfde taal. Bovendien hebben we met elke redactie van alle mogelijke media persoonlijk contact. Een verhaal pitchen? Daar zijn we verdraaid goed in. 

Persberichten

We schrijven jouw verhaal op maat van wat financieel-economische journalisten nodig hebben. Mét nieuwswaarde. Daarna bieden we het aan bij de meest impactvolle media voor je boodschap, en op het geknipte moment.

Persmoment

Liever een creatief persmoment dan de klassieke persconferentie, toch? Wij organiseren het voor jou van idee tot uitvoering. Daarbij adviseren we je uiteraard op strategisch en inhoudelijk vlak, maar nemen we net zo goed de praktische organisatie voor onze rekening.

Strategisch advies

Een delicaat of complex communicatievraagstuk? We vertalen het in concreet advies dat je meteen kan toepassen, en zoeken slimme manieren om je financiële verhaal straks zo goed en geregisseerd mogelijk te laten landen in de publieke opinie. Daarbij wijzen we ook op de valkuilen, en vertellen we je hoe ze te omzeilen.

Newsjacking

Net wanneer een thema brandend actueel is jouw financiële expertise over het onderwerp aan de media aanbieden: dat is wat we newsjacking noemen. Daarom leren we het DNA van je organisatie door en door kennen, en houden we de vinger aan de pols van de actualiteit.

Opiniestukken

Is je sector of je expertise plots een hot topic in de media, dan kruipen we graag in onze strafste pen om in naam van je organisatie een sterk opiniestuk te schrijven. Zo maken we niet alleen je visie duidelijk, maar geven we je ook een klinkende stem in het debat.

Mediamonitoring

We worden de ogen en oren van jouw bedrijf. En volgen op de voet wat er over je organisatie, vakgebied of expertise verschijnt in de (financiële en andere) media. Niet alleen om sneller te kunnen inhaken op een actueel onderwerp, maar ook om de impact van ons werk én je reputatie te meten.

Messaging

We helpen je om je financieel nieuws krachtig te verwoorden, en begeleiden je in het contact met de pers. We stellen de meest netelige vragen op die je van journalisten kan krijgen, vatten je verhaal samen in kernboodschappen, of formuleren je boodschap bij een crisissituatie.

Let’s work Together

Back to top