Financial expertise

Financiële communicatie – bijvoorbeeld voor fondsenbeheerders, financiële instellingen of beursgenoteerde groepen – is een vak apart. Wij zetten onze sterktes in om jouw resultaten, jaarcijfers of outlooks extra slagkracht te geven. Binnen de krijtlijnen van wat juridisch kan. Onze financiële én journalistieke expertise helpt je om de juiste toon, boodschap en doelgroep te bepalen. En onze nieuwswaardige aanpak zorgt voor de impact waar je naar zoekt. 

Investmentcommunicatie

Beleggers, banken, investeerders, …: we spreken ze doelgericht en impactvol aan met jouw verhaal. Of dat nu met een – indien nodig internationaal goedgekeurd – persbericht gebeurt, dan wel door een sterk interview met je expert ter zake te pitchen bij relevante media.

Communicatie over resultaten

Cijfers communiceren: wij pakken het graag nét iets anders aan. Door op zoek te gaan naar een nieuwswaardig verhaal achter je resultaten, en dat via het juiste medium op het juiste moment en in een creatieve vorm te communiceren.

Nieuwsvideo’s & podcasts

Je jaar- of kwartaalresultaten toelichten met woord, beeld én animatie, of een leuke podcast waarin je op een inhoudelijke manier met je expertise uitpakt: bij ons gebeurt het zoals altijd journalistiek en professioneel. Van de keuze van een nieuwswaardig onderwerp, over scenario en opname, tot montage.

Gespecialiseerde pers

Soms is het minstens even belangrijk om je – naast een groot publiek – ook te richten tot een gespecialiseerde doelgroep met je financiële en economische prestaties. Gelukkig hebben wij met alle financiële media, dus ook de vakpers, een opperbest persoonlijk contact.

Storytelling

Een boeiend verhaal maken van jouw financiële expertise: daar zijn we bij Befirm verdraaid sterk in. Onze journalistieke talenten kruipen met plezier in hun strafste pen om jouw financiële communicatie strak én impactvol te verwoorden.

Factsheets

Het team designers waarmee we samenwerken, tovert moeilijke materie en abstracte cijfers om in een visueel aantrekkelijk en duidelijk verhaal. Of hoe je complexe informatie ook op een professionele manier verstaanbaar kan overbrengen.

Let’s work Together

Back to top