Digital communication

digital communication befirm

Elke vorm van communicatie heeft vandaag een digitale component. Logisch dus, dat we je financiële verhaal ook in de online pers brengen. Maar we doen veel meer dan dat. Soms trekken we zelfs énkel de digitale kaart om je verhaal te delen. Met een expertenhub, socialmediavideo of via datamining bijvoorbeeld. Kortom: ook digitaal denken is deel van ons DNA.

Online newsrooms

Een aparte ruimte op je website, die je voedt met nieuws over je bedrijf, expertise of je sector. Alsof het een nieuwspagina in een krant is. Zowel journalisten als het publiek dat je wil bereiken, vinden er al het nieuws over je organisatie.

Socialmediacontent

Hulp nodig met je sociale media? We helpen bedenken welke verhalen voldoende nieuwswaarde hebben om te vertellen, maken een plan op en – als je dat wenst – beheren je accounts. Zowel op LinkedIn, Twitter, Facebook als Instagram.

Socialmediavideo’s

Weet je niet precies hoe je aan de slag moet met video voor je sociale media? Wij helpen je op weg. En maken professionele video’s voor jouw bedrijf of organisatie. Geen reclamespot, wél doordachte interviews of vlogs.

Datamining

Heb je een grote hoeveelheid data of cijfers? Wij maken er een helder verhaal van mét nieuwswaarde. En dat brengen we op een creatieve manier tot bij het publiek dat jij wil bereiken.

Expertenhubs

Een aparte website waarop je alle nieuwswaardige expertise rond een bepaald project of thema verzamelt, zet je leiderschap in de verf. Van daaruit vinden bezoekers de weg naar je bedrijf of naar andere communicaties.

Let’s work Together

Back to top