Digital communication

Elke vorm van communicatie heeft vandaag een digitale component. Logisch dus, dat we je verhaal ook in de online pers brengen. Maar we doen veel meer dan dat. Soms trekken we zelfs énkel de digitale kaart om je verhaal te delen. Dan organiseren we een online talkshow of maken we een animatie- of socialmediavideo. Kortom: ook digitaal denken is deel van ons DNA.

Online newsrooms

Een aparte ruimte op je website, die je voedt met nieuws over je bedrijf, expertise of je sector. Alsof het een nieuwspagina in een krant is. Zowel journalisten als het publiek dat je wil bereiken, vinden er al het nieuws over je organisatie.

Socialmediacontent

Hulp nodig met je sociale media? We helpen bedenken welke verhalen voldoende nieuwswaarde hebben om te vertellen, maken een plan op en – als je dat wenst – beheren je accounts. Zowel op LinkedIn, Twitter, Facebook als Instagram.

Socialmediavideo’s

Weet je niet precies hoe je aan de slag moet met video voor je sociale media? Wij helpen je op weg. En maken professionele video’s voor jouw bedrijf of organisatie. Geen reclamespot, wél doordachte interviews of vlogs.

Datamining

Heb je een grote hoeveelheid data of cijfers? Wij maken er een helder verhaal van mét nieuwswaarde. En dat brengen we op een creatieve manier tot bij het publiek dat jij wil bereiken.

Expertenhubs

Een aparte website waarop je alle nieuwswaardige expertise rond een bepaald project of thema verzamelt, zet je leiderschap in de verf. Van daaruit vinden bezoekers de weg naar je bedrijf of naar andere communicaties.

Online talkshows

Experten die online hun kennis delen over een studie of actueel thema, live voor de camera én op een boeiende manier: dat is het opzet van onze online talkshows. Vergelijk het met een rondetafel, maar dan virtueel. Georganiseerd vanuit een echte nieuwsstudio en onder leiding van onze eigen, ervaren tv-host, als je dat wenst. Het publiek? Journalisten, maar evengoed partners, klanten of andere stakeholders. Zij volgen online mee. Achteraf monteren we een korte, nieuwswaardige video met de strafste quotes. En dat alles in je eigen huisstijl.

Animatievideo’s

Een complexe boodschap of cijfers helder, kort en krachtig in beeld brengen? In een animatievideo kan het allemaal. Vergelijk het met een cartoon, maar dan nieuwswaardig gebracht. En net omdat ze zo toegankelijk zijn, zijn animatievideo’s hét middel bij uitstek om via je sociale media een nog groter publiek te bereiken. Een zinvol extra laagje dus voor je klassieke pr.

Let’s work Together

Back to top