21/12/2022

Bepublic Group krijgt versterking van ervaren communicatie experten Liedewij Verbiest en Dominiek Saelens

PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group kondigt de komst aan van twee nieuwe communicatie experten: Liedewij Verbiest en Dominiek Saelens. Liedewij Verbiest neemt vanaf 1 januari 2023 een leidinggevende rol op binnen Bepublic Group. Ze zal samen met Ken Standaert het team pr-consultants van Bepublic en Bereal (vastgoedcommunicatie) aansturen. Dominiek Saelens vervoegt het team als expert in crisiscommunicatie, employer branding en strategische communicatie.

Sara Vercauteren en Anja Peleman, managing directors Bepublic Group: “Liedewij en Dominiek zijn een echte aanwinst voor ons team. Hun expertise is een perfecte aanvulling op de kennis en de ervaring van onze pr-consultants. We zijn dan ook enorm blij dat ze hun passie en drive voor communicatie mee willen komen inzetten voor onze klanten. Liedewij zal een leidinggevende functie voor haar rekening nemen en het team mee aansturen, terwijl Dominiek deel zal uitmaken van het seniorteam van PR-experten dat ingeschakeld wordt voor specifieke klantencommunicaties.”

Liedewij Verbiest studeerde Communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool in Gent. Ze startte haar loopbaan als projectmanager bij de financiële dienstverlener Ventures4Growth en vervolgens bij  Balls&Glory, de restaurantketen van Wim Ballieu. Maar de PR-microbe kriebelde. Bij HR-bedrijf Partena Professional zette ze haar eerste stappen in de wereld van PR. Toen Liedewij daarna bij Famous Relations terecht kwam, kreeg ze de PR-microbe pas echt te pakken. Ze trok er all-round communicatiecampagnes voor een waaier aan klanten. Daarna trok Liedewij naar Weber Shandwick waar ze als Account Director verschillende sectoren in portefeuille had. Vervolgens ging Liedewij aan de slag bij Unizo en was ze verantwoordelijk voor alle PR en communicatie voor de provincies Vlaams-Brabant en Brussel. Liedewij start bij Bepublic Group vanaf 1 januari 2023 als Team Lead en sr pr consultant.

Liedewij Verbiest: “Ik ben heel enthousiast om 2023 bij deze sterke organisatie te starten. Het gevarieerde en interessante klantenportfolio staat garant voor een boeiend en ambitieus jaar. Met hands-on PR advies wil ik samen met het team meeschrijven aan het straffe verhaal van Bepublic Group.”

Dominiek Saelens studeerde aan de Koninklijke Militaire School van België, de Universiteit Gent en vervulde nadien tal van communicatiefuncties bij Defensie. Hij specialiseerde zich onder meer in employer branding en crisiscommunicatie. Daarnaast is hij al jarenlang praktijklector aan de Universiteit van Gent waar hij de studenten inwijdt in de wereld van onder meer strategische- en crisiscommunicatie en communicatiemanagement voor grote organisaties. Hij vervoegde Bepublic Group afgelopen maand.

 Dominiek Saelens: “Ik ben zeer verheugd dat ik deel mag uitmaken van zo’n jong, dynamisch en interdisciplinair team als Bepublic. De eerste ontmoeting met mijn enthousiaste collega’s heeft mij onmiddellijk overtuigd dat we samen knappe communicaties voor onze klanten in 2023 zullen uittekenen. Dit wordt ongetwijfeld een nieuwe, mooie en boeiende professionele uitdaging.”

Naast de komst van Liedewij en Dominiek, krijgt Ann Van Mullem, tot nu toe business manager van Bepublic, een nieuwe rol binnen het PR- en strategisch communicatiebureau. Ann zal vanaf januari 2023 als Head of PR de business van Bepublic, Bereal (vastgoedcommunicatie) en Befirm (financiële communicatie) overschouwen.

Back to top