18/02/2021

Bepublic Group zoekt Business Manager Befirm (F/N)

Bepublic Group zoekt een nieuwe collega om pr-bureau Befirm, gespecialiseerd in financiële communicatie, mee uit te bouwen. We zijn op zoek naar een business manager die pr-bureau Befirm, deel van Bepublic Group, kan leiden en doen groeien. De business manager stuurt het pr-team van Befirm aan en zorgt voor nieuwe klanten en nieuwe business modellen, ook in de Franstalige markt. De business manager zit in het managementteam van Bepublic Group en rapporteert aan de managing directors van Bepublic Group.

Wie we zoeken

Je bent een senior pr manager of journalist en hebt minimum 8 jaar relevante ervaring in financiële communicatie, corporate communicatie, pr en/of de journalistiek. Je bent gebeten door de actualiteit. Door je ervaring weet je hoe financiële bedrijven communiceren en kan je hen hierbij begeleiden. Je kent de financiële wereld van binnen en buiten en hebt een uitgebreid netwerk in die wereld. Je hebt naast ervaring in pr en communicatie ook ervaring in commerciële omgevingen. Je kan nieuwe business modellen ontwikkelen en nieuwe klanten overtuigen. 

Een meerwaarde voor deze functie is het hebben van een uitgebreid media- en corporate netwerk in de Franstalige markt. Je Frans is perfect. Ook heb je een goede kennis van Nederlands en Engels. 

Wat we bieden

Je wordt opgevangen in een sympathiek team en Bepublic Group geeft je toegang tot een groot netwerk in het Belgische bedrijfsleven, de journalistiek en de politieke wereld. We bieden marktconforme voorwaarden en werken zowel met werknemers als met zelfstandigen. 

Wie we zijn

Bepublic Group is een ambitieus pr-bureau in Brussel, met nationale coverage en internationale samenwerkingen. De groep bestaat uit drie onafhankelijke pr-bureaus Bepublic, Bereal en Befirm. Elk gespecialiseerd in hun markt maar samen hebben wij één journalistieke aanpak. Onze missie is om onze klanten te profileren als dé expert in hun vakgebied. Het resultaat is een grotere geloofwaardigheid, en een sterkere reputatie. Ook in tijden van crisis. Met klanten zoals Telenet, Acerta, BDO, ERA, Santander Consumer Bank, Schroders, Lazard en Triodos hebben wij een gevarieerde klantenportefeuille. Bepublic Group is onderdeel van het bedrijf Mediafin.

Interesse in onderstaande vacature? Neem dan contact op via hello@bepublic.be en bezorg ons je CV.

Interesse? contacteer ons

Back to top